Nagelstyling bij Equi Libre Kortrijk

The happiest girls always have the prettiest nails !

Hallo, mijn naam is Elsy ik ben een gecertificeerde all-around nagelgelstyliste die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Bij mij kunt u terecht voor gelnagels en gelpolish en natuurlijk ook voor een gezellige babbel. Het belangrijkste voor mij is dat de klant met mooi verzorgde nageltjes terug buiten gaat, daarom ga ik dan ook tijdig op perfectietrainingen. Zo ben ik zelfs al naar Wit-Rusland geweest om dat daar het niveau hoger ligt en dus het resultaat nog beter. Ook volg ik regelmatig workshops met de laatste nieuwe nail-art trends. Zo gaat u buiten met echte pareltjes, ze zeggen niet voor niets "the happiest girls always have the prettiest nails !"    

 

Contact met Elsy

Stel een vraag of maak hier uw afspraak met Elsy

Mail | Elsy@equi-libre-kortrijk.be
Tel | 0494178520

Contact formulier Elsy


Nagelstyling is inclusief Russian manicure / elektronische manicure , verzorging nagelriemen en handen met nagelriemolie en handcrème.

  • supplement nailart (glitters, steentjes, pigmenten, handpainting, etc): per nagel vanaf €1,-
  • supplement reverse French met inlay: per nagel €2,-

 

Meest verkochte producten | Manicure en Gelstyling

Depend o2 nagellak. Een innovatieve nieuwe O2 formule, welke 30% meer zuurstof doorlaat dan de traditionele nagellak. Deze doorlaatbaarheid heeft een positieve impact op de kwaliteit van de natuurlijke nagel. De nagellak wordt geleverd met een breed, plat en flexibel kwastje.


         Equi-Libre V.O.F.   

Brugsesteenweg 33
8500 Kortrijk, België

© - Equi-Libre
Deze websalon is gerealiseerd door libersy