Kom bij het team van Equi-Libre Kortrijk!

Equi-Libre breidt uit !!!
Wij zoeken gediplomeerde sportverzorgers, masseurs, medische pedicures, manicures en nagelstylistes (m/v) uit de regio Kortrijk. 

Beschikt u niet over de ruimte en apparatuur om uw job uit te oefenen? Wij bieden u de plaats en alle toestellen aan om uw werk uit te oefenen.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan het begin zijn van een mooie carrière!

Mail naar info@equi-libre-kortrijk.be


Graag stellen wij u voor aan ons team

Werner Notredame

Ik ben gediplomeerd sportverzorger. Bijkomend heb ik de opleiding kinesiotaping gevolgd bij NAQI Belgium.

Regelmatig volg ik bijscholing zoals:

Manuale lymfedrainage, Moormudtherapie, Bracci-massage, Deep tissue massage (Topsportmassage), alsook tal van bijscholingen bij het Rode Kruis Vlaanderen.

Ik verzorg zowel beroeps- alsook vrijetijdssporters en dit zonder onderscheid.
Maak een afspraak of mail naar werner@equi-libre-kortrijk.be

Anouscka

Ik ben sinds 1 januari 2006 aan de slag als medische pedicure. Ik ben aangesloten bij de Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers - B.U.P.G.V.  en bij de Belgische vereniging van de gespecialiseerde voetverzorgers.

Zo herkent u een gespecialiseerde voetverzorgster die voortdurend investeert in kennis en nieuwe technieken. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en toepassingen.
Maak een afspraak of mail naar anouscka@equi-libre-kortrijk.bePeter Leuwers

TRIATLON
Sinds kinds af aan heb ik grote interesse voor het sporten. De laatste jaren is m'n passie voor triatlon dan ook uitgegroeid tot een echt deel van mijn leven.
Na heel wat duatlons, triatlons en loopwedstrijden weet ik dan ook heel goed hoe een atleet zich voelt na zo'n wedstrijd. Een massage is dan ook de ideale aanvulling op de vele trainingsuren.
Dit leidde tot grote interesse voor de sportmassage en volgde ik de opleiding beroepsbekwaamheid masseur en sportmasseur.
AFSPRAAK
Wat begon als een hobby is uitgegroeid naar een bijberoep.
Iedereen die wil genieten van een sportmassage  of ontspanningsmassage is zeker welkom! Maak een afspraak of mail naar peter@equi-libre-kortrijk.be


Laura Verbeke

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een specialisatie als medische pedicure.

Al sinds de aanvang van mijn studies heb ik een passie voor voetverzorging. We gebruiken onze voeten elke dag, dus een goede verzorging van de voeten vind ik een echte must.

Ik streef ernaar om voor elk probleem de gepaste behandeling te vinden, daarom wil ik ook altijd op de hoogte zijn van nieuwe technieken door regelmatig bijscholingen te volgen.
Maak direct online een afspraak of mail mij op laura@equi-libre-kortrijk.be

NIEUW

Zahra

Hier stellen we onze nieuwe collega voor, Zahra, schoonheidsspecialiste die de manuele therapie beheerst en ook de nieuwe en moderne lichaams- en gezichtstherapieën bij zowel mannen als vrouwen aanbiedt.
Zahra heeft haar diploma’s behaald, respectievelijk bij Syntra West en de Life & Beauty Academy te Antwerpen.

Maak direct een online afspraak of mail zahra@equi-libre-kortrijk.be

NIEUW

Marie

Mijn naam is Marie Coopman afkomstig uit Wevelgem en ik ben 25 jaar oud. Sinds december 2017 ben ik gespecialiseerd in permanente make-up. Het is mijn grootste passie en zorg bij elke klant voor de beste zorg voor de behandeling en na de behandeling.

Maak direct een online afspraak of mail marie@equi-libre-kortrijk.be

 

NIEUW

Marc Claerhout

Ik haalde eerder mijn eroepsbekwaamheid van cosmetisch masseur bij Syntra West (2008). 

Bij CVO Kortrijk-Menen-Tielt verdiepte ik mij in de opleiding Schoonheidsspecialist, modules lichaams- en gelaatsverzorging. De module cranio-sacrale therapie behaalde ik dan bij het IVBO te Gent. 

Als geregeld sportbeoefenaar liep ik meerdere marathons en besef ik hoe heilzaam een goede begeleiding en verzorging is voor zowel lichaam als geest.  

Ik vervoeg graag het team van Equi-Libre-Kortrijk dat op mij mag rekenen in haar dienstverlening voor welness-behandeling, lichaams- en sportverzorging. 

Maak direct online een afspraak of mail mij op marc@equi-libre-kortrijk.be

         Equi-Libre V.O.F.   

Brugsesteenweg 33
8500 Kortrijk, België

© - Equi-Libre
Deze websalon is gerealiseerd door libersy