Kom bij het team van Equi-Libre Kortrijk!

Equi-Libre breidt uit !!!
Wij zoeken gediplomeerde sportverzorgers, masseurs, medische pedicures, manicures en nagelstylistes (m/v) uit de regio Kortrijk. 

Beschikt u niet over de ruimte en apparatuur om uw job uit te oefenen? Wij bieden u de plaats en alle toestellen aan om uw werk uit te oefenen.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan het begin zijn van een mooie carrière!

Mail naar info@equi-libre-kortrijk.be


Graag stellen wij u voor aan ons team

Werner Notredame

Ik ben gediplomeerd sportverzorger. Bijkomend heb ik de opleiding kinesiotaping gevolgd bij NAQI Belgium.

Regelmatig volg ik bijscholing zoals:

Manuale lymfedrainage, Moormudtherapie, Bracci-massage, Deep tissue massage (Topsportmassage), alsook tal van bijscholingen bij het Rode Kruis Vlaanderen.

Ik verzorg zowel beroeps- alsook vrijetijdssporters en dit zonder onderscheid.
Maak een afspraak of mail naar werner@equi-libre-kortrijk.be

Anouscka

Ik ben sinds 1 januari 2006 aan de slag als medische pedicure. Ik ben aangesloten bij de Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers - B.U.P.G.V.  en bij de Belgische vereniging van de gespecialiseerde voetverzorgers.

Zo herkent u een gespecialiseerde voetverzorgster die voortdurend investeert in kennis en nieuwe technieken. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en toepassingen.
Maak een afspraak of mail naar anouscka@equi-libre-kortrijk.beElsy

Ik ben een gecertificeerde all-around nagelgelstyliste die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Bij mij kunt u terecht voor gelnagels en gelpolish en natuurlijk ook voor een gezellige babbel. Het belangrijkste voor mij is dat de klant met mooi verzorgde nageltjes terug buiten gaat, daarom ga ik dan ook tijdig op perfectietrainingen. Zo ben ik zelfs al naar Wit-Rusland geweest om dat daar het niveau hoger ligt en dus het resultaat nog beter. Ook volg ik regelmatig workshops met de laatste nieuwe nail-art trends. Zo gaat u buiten met echte pareltjes, ze zeggen niet voor niets "the happiest girls always have the prettiest nails !"    Maak een afspraak of mail naar elsy @equi-libre-kortrijk.be

NIEUW

Peter Leuwers

TRIATLON
Sinds kinds af aan heb ik grote interesse voor het sporten. De laatste jaren is m'n passie voor triatlon dan ook uitgegroeid tot een echt deel van mijn leven.
Na heel wat duatlons, triatlons en loopwedstrijden weet ik dan ook heel goed hoe een atleet zich voelt na zo'n wedstrijd. Een massage is dan ook de ideale aanvulling op de vele trainingsuren.
Dit leidde tot grote interesse voor de sportmassage en volgde ik de opleiding beroepsbekwaamheid masseur en sportmasseur.
AFSPRAAK
Wat begon als een hobby is uitgegroeid naar een bijberoep.
Iedereen die wil genieten van een sportmassage  of ontspanningsmassage is zeker welkom! Maak een afspraak of mail naar peter@equi-libre-kortrijk.be


NIEUW

Laura Verbeke

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een specialisatie als medische pedicure.

Al sinds de aanvang van mijn studies heb ik een passie voor voetverzorging. We gebruiken onze voeten elke dag, dus een goede verzorging van de voeten vind ik een echte must.

Ik streef ernaar om voor elk probleem de gepaste behandeling te vinden, daarom wil ik ook altijd op de hoogte zijn van nieuwe technieken door regelmatig bijscholingen te volgen.
Maak direct online een afspraak of mail mij op laura@equi-libre-kortrijk.be

VACATURE

Bent u de gediplomeerde sportverzorger, masseur, medische pedicure, manicure of nagelstyliste (m/v) uit de regio Kortrijk?

Beschikt u niet over de ruimte en apparatuur om uw job uit te oefenen? Wij bieden u de plaats en alle toestellen aan om uw werk uit te oefenen.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan het begin zijn van een mooie carrière!

Mail naar info@equi-libre-kortrijk.be

         Equi-Libre V.O.F.   

Brugsesteenweg 33
8500 Kortrijk, België

© - Equi-Libre
Deze websalon is gerealiseerd door libersy