Permanente make-up

Marie is een gediplomeerd specialist in permanente make-up. Marie maakt gebruik van de nieuwste technieken, het is haar grootste passie en zorg bij elke klant voor de beste zorg voor de behandeling en na de behandeling.

De behandeling

Voordat we beginnen aan de behandeling hebben we eerst een intake gesprek. Wat wilt u precies? Daarna word de huid klaargemaakt en voorgetekend. De zone wordt daarna verdoofd met emla zalf. Daarna beginnen we aan de behandeling.

De nazorg van alle behandelingen is uiterst belangrijk. Daarom geef ik hier tips mee waaraan je u strikt houdt.

Nazorg Permanente make-up

Eerste drie dagen

Edula-zalf aanbrengen met watten-staafje, elk uur voor de lippen en de wenkbrauwen. Ogen driemaal daags. Niet wrijven, krabben of met de vingers aankomen. Na behandeling van de lippen  niet zoenen of roken.

Eerste week

Geen sauna, zon of zonnebank. Geen mascara of lippenstift gebruiken. Regelmatig  edula-zalf blijven aanbrengen op wenkbrauwen en lippen.

Na enkele dagen verzacht de kleur. Na twee weken is de definitieve kleur te zien. Nooit aan de korstjes krabben. Indien u gevoelig bent voor koortsblaasjes (herpes zoster virus), dan kan dit opnieuw opkomen. Bij eerste tekenen onmiddellijk Zovirax gebruiken.

Ervaringen

Giga blij met mijn wenkbrauwen nu ze onder handen werden genomen door Marie. Een natuurlijke look, exact wat ik wou. Dat is wat Marie in een oogwenk verstond en uitvoerde. Heb enkel positieve reacties gekregen en ben zelf ook super blij met het resultaat.
Marie is super professioneel, flexibel en attent een echte aanrader dus!


The best there is, met een hart voor haar werk

Tarieven

         Equi-Libre V.O.F.   

Brugsesteenweg 33
8500 Kortrijk, België

© - Equi-Libre
Deze websalon is gerealiseerd door libersy