Huid- en haarbehandelingen bij Equi-Libre

Hier stellen we onze 2 nieuwe collega voor!

Zahra, huidtherapeut die de manuele therapie beheerst en ook de nieuwe en moderne lichaams- en gezichtstherapieën bij zowel mannen als vrouwen aanbiedt.

Marie,  sinds 2017 gespecialiseerd in permanente make-up.

 

Contact met Zahra of Marie

Stel hier uw vraag of maak hier uw afspraak

Mail: zahra@equi-libre-kortijk.be of marie@equi-libre-kortrijk.be
Tel: 0484676911 & 0465381131

Contactformulier

Zahra heeft haar diploma’s behaald, o.a. bij Syntra West en in de Life & Beauty Academy te Antwerpen. Ze schoolt zich constant bij om de technieken perfect te beheersen.


Onze nieuwe activiteiten

Plasma Lifting:

is een veilige methode, zonder littekenweefsel en een kort herstel. Heeft u last van overtollig huid in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie! De Plasmapen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen / verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Microneedling:

Naarmate de huid ouder wordt, verliest de huid zijn span- en trekkracht. De huid wordt slapper omdat er minder collageen aangemaakt wordt. De celdeling vertraagd en de conditie van de huid neemt af. Littekens na een operatie of ten gevolge van acne? Pigmentvlekjes? Last van fijne lijntjes en rimpeltjes? Vergrote poriën in het gezicht? Dan is de Micro Needling therapie misschien voor u wel de perfecte optie ! De behandelingen zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypes en alle leeftijden.

Microdermabrasie:

klinkt als een ingewikkeld scheikundig proces, maar het is eigenlijk gewoon een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Toch maakt het de moeilijke naam wel waar, want met Microdermabrasie kunnen wij allerlei huidproblemen aanpakken. Onder andere teveel of te weinig pigment, een verouderde huid of de gevolgen van acné kunnen worden verzacht door middel van deze techniek. Lees dus vooral verder wanneer u meer wilt weten over wat Microdermabrasie voor u kan betekenen. U bent dan ook meteen op de hoogte over wat ongeveer de Microdermabrasie prijzen zijn.

Endermologie:

Is bedoeld om het lichaam te liften, cellulitis en vet te verminderen, de figuur te verbeteren, de borsten te verstevigen en ook spierpijn te verminderen en wordt ook gebruikt voor lymfedrainage. Ook kan mits een speciale Ergolift-kop het gelaat of de decolleté behandeld worden. De behandeling stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 21% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: uw huid zal voor de helft meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de Endermolift-behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Permanente make-up

Make-up


 

         Equi-Libre V.O.F.   

Brugsesteenweg 33
8500 Kortrijk, België

© - Equi-Libre
Deze websalon is gerealiseerd door libersy